Hemsida med WordPressDet finns flera anledningar till varför ni bör använda er av just oss när ni ska ta fram en ny eller uppdatera er befintliga hemsida. Här nedanför kan ni läsa tre vassa argument varför ni bör anlita just oss.

1. Världsledande plattform
När vi bygger hemsidor gör vi det alltid med WordPress som plattform. WordPress startade som ett bloggverktyg men är numera ett fullvärdigt publiceringssystem (CMS) som används till betydligt mer än bloggar. WordPress har flera gånger blivit utsett till världens bästa open source (öppen källkod) CMS och man uppskattar att över  500 miljoner webbplatser använder sig av WordPress.

2. Extremt ekonomiskt

Undrar ni hur vi kan ta så lite betalt för våra hemsidor? Använder man WordPress som plattform går det betydligt snabbare att utveckla en hemsida än om man byggde allt från grunden. Den tidsbesparingen gör att slutprodukten blir betydligt billigare än liknande hemsidor som inte är byggda med WordPress.

Dessutom är WordPress byggt på öppen källkod vilket betyder att Ni som användare inte behöver betala några dyra licenspengar varje månad för att använda systemet.

3. Uppdatera enkelt själv

En annan väldigt stor fördel med hemsidor med WordPress som plattform är att de är väldigt lätta att hålla uppdaterade. Behöver man redigera texten på en sida eller kanske lägga till en ny bild är det väldigt enkelt. Just enkelheten gör att ni kan hålla sidan uppdaterad och relevant utan att behöva lägga ut några pengar på att någon annan ska göra ändringarna. Vi har även gjort flera videoguider hur man uppdaterar våra sidor själv, klicka här för att se hur enkelt det är.

Det är så pass användarvänligt att även personer med mindre datorvana enkelt kan uppdatera våra sidor själv.

Låter det intressant? Klicka här för att se vilka paket samt priser vi har att erbjuda.