Hemsida med WordPressPå LÅ Webbyrå tycker vi att alla företag stort som litet här rätt till en riktigt bra webblösning. Vi satsar hårt på att hålla nere våra priser vilket gör att våra kunder får bästa möjliga webbplats för minsta möjliga ersättning.

Vårt billigaste paket som bygger på WordPress standardtema kostar enbart 4 995:- och en mer avancerad lösning som till exempel vår egen webbsida går att köpa för 9 995:-.

Givetvis kan priserna variera beroende på era önskemål men för en vanlig företagssida med några undersidor och inga speciella lösningar gäller priserna ovan.

Hur kan vi hålla nere kostnaderna?

Vi har ett genomgående ekonomiskt tänk och det speglas även på våra priser. Här nedanför är några av punkterna vi satsat på för att hålla nere kostnaderna för våra kunder.

  • Inget dyrt kontor mitt i stan med fin utsikt.
  • Ingen dyr marknadsföring, vi satsar främst på att våra kunder ska hitta oss direkt via Google.
  • Vi bygger alla våra webbplatser med WordPress och färdigprogrammerade teman. Det betyder att istället för att uppfinna hjulet är mycket redan klart som vi sedan installerar och anpassar efter kundens behov. Genom det kan vi kraftigt sänka tiden som går åt till ren programmering.
  • Genom att vi använder WordPress behöver varken vi eller ni betala några dyra licenspengar.