Sökmotoroptimering, WordPressAtt optimera sin hemsida för sökmotorer som till exempel Google är ett väldigt smart drag som kan generera i väldigt många nya kunder för en väldigt låg kostnad.

Bygger man upp sidan på rätt sätt redan från grunden kan man öka chanserna att komma högre upp på utvalda sökord när potentiella kunder söker efter dem på Google. Det handlar bland annat om hur sidan är kodad och hur länkstrukturen ser ut men det är givetvis inget ni behöver bry er om, det ordnar vi.

Vi har givetvis detta i baktanke när vi bygger er sida för att öka möjligheterna för en så hög placering som möjligt på era sökord.

Om man vill satsa ytterligare på sökmotoroptimeringen kan vi utföra en sökordsanalys där vi analyserar vilka sökord som passar just er. Där väger vi bland annat in hur många sökningar olika ord har samt hur tuff konkurrensen är på de olika orden. Genom denna analys vet vi vilka ord vi ska satsa på som vi sedan kan använda i texter.

Utöver vanlig on-site optimering kan vi även hjälpa er med off-site optimering vilket bland annat betyder att få inlänkningar till er sida som är viktigt för att synas bättre hos Google.